DAG 5 Albuquerque 2

Woensdag 1 mei = THE day,
Men ventje heeft het gehaald , 60 lentes en wat een voorkomen ! Vandaag is onze prins op koninklijke wijze wakker geworden.
Ontbijt à la carte was deze keer iets anders. Wat een gerechten. Giet gekozen voor tortilla met tomaat, bacon en eieren. Ik een spicybread met chorizo, chili en eieren. Beiden kregen we hierbij hashbrowns. Was lekker maar een portie voor 2 dagen. Heb de helft laten staan wat niet van mijn gewoonte is. Ons feestvarken sloeg echter alles in zijn kas.
Vandaag blijft de auto op stal. We doen alles te voet ...goed voor de conditie.

Op zoek naar het Rattlesnake museum, 5 keer voorbij gelopen, 3 keer gevraagd want volgens mijn plan moest het hier zijn. De aanhouder wint . Dus hebben we het ook gevonden. Ongelooflijk hoeveel verschillende soorten en kleuren er zijn. Hebben er zelfs een volledige witte gezien.

Dan wat rondgekuierd. Op zoek naar een drankje. Of ze serveerden geen alcohol of je moest binnen zitten. Die Amerikanen mankeren toch wel iets. Buiten wordt er geen alcohol geserveerd want er is een kerk aan de overkant van het plein of een school 2 straten verder, ronduit belachelijk. Binnen dan maar 2 Corona's gedronken. Viel bijna van mijn stoel toen de rekening kwam: 30 dollar. Goe bezig, maar ja het is dan ook Giet zijn feestje vandaag.

Nu op weg naar de Indian Pueblo Center, volgens mijn plannetje maar een wandeling van een half uur. Na 20 minuten vraagt "Giet ben je wel zeker dat we hier onder de autostrade moeten lopen?". Ja, weet ik veel. Ben er ook nog niet geweest!  Uiteindelijk het lumineuze idee gehad om raad te vragen aan een tankstationbediende. Deze stuurt ons helemaal terug om dan een soort van U-turn te maken. Ja, hij zal het wel weten zeker. Terug bijna een uurtje wandelen. Leuk Pueblo Cultural Center. Uitermate vriendelijke mensen, lekkere cocktails en goed gegeten.

Terug naar huis volgens de juiste, eerste weg. Op 20 minuutjes waren we er.
Gietje wou vanavond toch eens een basketbalmatch zien, Houston - Oklahoma City. Daarna ons schema opmaken voor morgen, want om 7u vertrekken we alweer... Route 66 ...here we come!
SLAAPWEL !

Laatste foto's

Reacties 1

Els 05-05-2013 09:04

Wow, dat ziet er daar super uit. Echt tof om jullie belevenissen te lezen! Giet, nog een hele fijne verjaardag van ons 4tjes! xxx
Geniet er daar nog van! Groetekes
Els x

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer