DAG 17 Las Vegas 2

Maandag 13 mei


Na een overheerlijke nacht zonder wekker en lawaai van de buren wegens te dunne muren, worden we wakker. Dit wordt dé relaxdag van onze honeymoon. We vertrekken om een uur of 10 naar Caesars Palace op aanraden van tante Denise & nonkel Omer. Lijkt vlakbij ons hotel maar onder de warmte van zo'n 35°C toch zwaar. Na 30 minuutjes wandelen komen we aan. Nog een tiental minuutjes voorbij de Octavius conference- room

komen we aan bij het ontbijtbuffet. Een 30-tal wachtenden voor ons en dan is het eindelijk zo ver. Verse fruitsapjes, appelsien, tropical, komkommer, wortelen, ... We gaan aan een tafel zitten en bekijken alles even van op onze stoel. Wat een volk, wat een massa aan voedsel. Voor ons bevindt zich de bar

waar je vers gebakken steaks, ribbetjes, worsten, ... kan laten afsnijden, alsook de ongelooflijke broodbar. Daarnaast allerlei Mexicaanse warme gerechten, achter ons desserten en verse vruchten, frambozen, cassis, braambessen, ... alles à volonte. Ik bedenk dat ik bij mijn pistoletje toch graag iets van toespijs zou willen en loop wat rond. Ik ontdek verderop nog een enorme grote plaats met o.a. Italiaans ,Japans en Aziatisch,  Man, man, man, dit hebben we nog nooit gezien. Meer dan 300 meterlange buffetten. Van rivierkreeftjes, mosselen, steaks, Chili con Carine, dimsums tot verschillende vers gebakken pizza's. Een mens kan het zich niet bedenken. Zelfs 24 soorten ijscrème, wie eet nu zoiets als ontbijt? De Amerikaan dus,  wat die allemaal binnensteken, daar begint onze maag toch van te draaien. Maar het moet gezegd, het is ongelooflijk lekker en mooi gepresenteerd, Alles loopt hier op wieltjes en is prima georganiseerd! Als zijnde een massa-ontbijt ... nog maar zelden zo vers en lekker gegeten.

Daarna wandelen we wat in rond in Ceasars Palace, dit is ongelooflijk alleen hiervoor moet je eens tot hier komen. hat wahalla om te shoppen en te snobben. 

Iedereen kijkt hier zijn ogen uit, WAUWWW !!!!

Na 2 uurtjes in dit hotel te hebben rondgekoerstt gaan we de strip op.., snikheet.!!!   We weten het wel dat we niet moeten klagen maar temperaturen van meer dan 100°F ( bijna 50°C) en we liggen er niet aan het zwembad of aan de zee.
We relaxen nog even met de Heat en de Bulls (basket) en dan gaan we terug de town in. We nemen een taxi naar The Mirage.

Momenteel is er een optreden van Cirque de Soleil : " LOVE " (Beatles). Met wat geluk geraken we nog aan tickets voor de show van 21u30, want die van 19u was uitverkocht.

Gelukt ! Uiteraard ook dankzij onze sponsors. Eerst nog even gaan dineren. Deze keer bij een Italiaan en dan naar de show. Een superleuke, vlotte show,  we hebben er echt van genoten. We wandelen terug naar ons hotel. Onderweg zien we nog een waterfontein-show bij The Bellagio.

Gewoonweg schitterend ! Wat is het nog warm, zeker nog 30°C.

Goed nieuws, we komen bijna terug en dan brengen we de zon voor jullie mee. We hebben valiezen genoeg bij ! Nu kruipen we onder de wol, want morgen vroeg dag, we laten Las Vegas achter ons en duiken de Death Valley in op weg naar Yosemite.
SLAAPWEL !

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer