DAG 3 Tucson AZ - Silver City NM

Maandag 29 april


Vroeg wakker. Een wip in de morgen is een dag zonder zorgen ? Ben benieuwd.
Gesofisticeerd ontbijt met plastiek bestek en kartonnen borden, maar wel Starbucks koffie. Heb zelf ook Belgian Waffles gebakken.
Onze dagelijkse zak ijs gaan halen. Giet hiking shoes gevonden, dus iedereen blij !
Langs desolate cactuswegen naar de Old Tucson studio's. Melding "Open Daily" maar wel gesloten, het is nu zomer en dan enkel in het weekend open.

Dan maar naar het Sonora Desert  museum, maar  bussen vol stonden aan te schuiven en zoveel tijd en geduld hebben we niet. Dus, on the road again naar Tombstone (de oude Western stad) op de muziek van Creedence Clearwater Revival (CCR).

The graveyard van Tombstone (Boothill) en de oude stad bezocht,
waar er veel authentiek is gebleven. De straatjes en cowboys deden me aan El Paso denken.

Daarna richting New Mexico. Het landschap ziet er ineens helemaal anders uit. De vlakte is voorzien van veel wit zand wat een zuiderse tint geeft. Nochtans zijn we enkel oostelijk gereden. Toch maar weer de bergen in, opzoek naar een motel / hotel. Oeps het uur is hier een uurtje vooruit, verdorie weeral 18u alvorens we een slaapplaats (Comfort Inn)hebben gevonden. Silver City een dorp waar men vroeger goud zocht maar zilver vond, vandaar de naam. Hier slaan we onze tent op voor de eerste nacht in New Mexico. Goei doucheke en op naar het stadje.
Een lekkere Mexicaan gevonden, overheerlijk gegeten, maar zéér spicy onze tongen staan in brand en dat belooft. Nu onder de wol want om 6u gaan we ervoor !


SLAAPWEL !

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer