Dag16 Las Vegas

Zondag 12 mei
Vroeg op, alles in de auto en nu naar Viva Las Vegas !
Heb een super hotel geboekt, althans dat hoop ik toch. Op de strip bij MGM, de luxe suite. We zijn benieuwd !
We kiezen voor de scenic route via Cedar City. Onderweg zien we nog steeds de sneeuw liggen.

We rijden door een vulkaanachtig gebied, allemaal zwarte lava in grote blokken waar er dan bomen tussen groeien, zeer speciaal. Cedar City is een lieflijke, propere stad. Dit is de studentenstad van zuid-west Utah. Nog 300 km en we zijn er.
Moeten eerst even langs Trader Joe's want op de route van 7000km die we doen hebben ze deze shop enkel in Las Vegas. We zijn benieuwd !
Las Vegas, wat is het hier warm 40°C puffen dus. We doen eerst wat sightseeing en gaan dan naar ons hotel. We krijgen de suite op de 23ste verdieping. Leuke badkamer met een spabad en een kleine flatscreens aan de zijkant. Een uitgeruste keuken die we dus niet zullen gebruiken. Een 3zit sofa en aparte zetel, tafel met 2 stoelen,... Voorlopig dus geen klachten.

Om te kunnen genieten van dit alles beslissen we om hier 2 nachten te blijven tenslotte is het toch onze huwelijksreis. Het is hier wel immens groot, er komt geen einde een de MGM. het hotel beslaat meer dan 5 bloks. we wandelen een kwartiertje in ons hotel alvorens we aan de restaurants komen.

We beslissen om nog eens Japans te eten. Overheerlijke sushirolls met een uitstekend Californisch wijntje van de Nappey Valley. Wanneer we daarna buiten komen voor een wandeling is het nog steeds meer dan 25°C fantastisch !

De oververmoeidheid speelt ons parten. We zullen het niet lang meer trekken vooraleer we ons bedje opzoeken. Morgen is er weer een dag om ons volledig e laten gaan in Vegas.
SLAAPWEL !

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer